22 Mart 2013 Cuma

Bebek Odası

Bebeğinizin kaliteli ve sağlıklı bir ortamda uyuyor olması, gelişim ve büyüme çağı için çok önemlidir. Bu yüzden bebek odası kurarken bazı seçimleri çok doğru yapmamız gerekmektedir. İlk olarak dikkat edilmesi gereken konu bebek odası seçerken odanın gerekli güneş ışınlarına sahip olup olmaması ve oda içerisindeki hava sirkülasyonunun doğru oranda olmasıdır. Bu özellikleri sağlayan en ideal odayı seçmemiz bebeğimizin sağlığı açısından çok büyük önem arz etmektedir. Doğru odayı seçtikten sonra bebek odası mobilyası alırken de sizleri bazı seçimler beklemektedir.

Hepimiz bebeğimiz için alacağımız mobilyaların görsel güzelliğe ve şık bir tasarıma sahip olmasını isteriz. Ancak piyasada bulunan görselliği üst düzey fakat bebeğinizin sağlığına ciddi manada zarar verebilecek ürünlerde mevcuttur. Bu nedenle ucuz ve şık görünüme sahip diye bebek mobilyası almaktan kesinlikle uzak durmalısınız. Çünkü bu tarz ürünler hem kalitesiz ahşap malzemeler hem de kimyasal değerleri oldukça yoğun olan boyalar içermektedir. Bu da bebeğiniz sağlığı için oldukça risk teşkil etmektedir.

Bebek Odalarında Kalitesiz Mobilya Tercih Etmeyin

Bebeğinizin odasını kurarken ucuza kaçarak kalitesiz mobilyaları tercih etmeniz, bebeğinizin gelişimi ve sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Firmamız tamamen organik bebek odası modellerini siz değerleri müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle sunmaktadır. Yüzlerce modern bebek odası seçeneğini sizlere sunan firmamız, kalitesi ve şık tasarımlarıyla bebeğinizin sağlığına en az sizler kadar önem vermektedir.

Firmamız modern bebek odası üretiminde 1. kalite ÇAMSAN marka doğal yumuşak ağaçlar ve bebek sağlığına kesinlikle zarar vermediği UNICEF tarafından da onaylanan dünyanın lider boya ve cila markaları Akzo Nobel ile Sayerlack ürünlerini kullanmaktadır. Firmamız bebek odası üretiminde sahip olduğu CE üretim sertifikası ve TSE ISO:9001 kalite belgesiyle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Bebeğinizin sağlığı için bu kaliteli hizmeti sunan firmamız, size özel makul fiyat aralıkları ve uygun ödeme koşullarıyla ekonominize de katkı sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder